Поділитися публікацією:

Соціальна мережа Фейсбук запустила нову функцію під назвою “Snooze”. Її особливість – можливість прибирати пости користувачів і груп із стрічки новин.

Про це повідомляється в блозі компанії.

Функція “Snooze” (укр. “дрімати”, “відкладати”) дозволяє приховати записи підписників в соціальній мережі на 30 днів. При цьому немає необхідності видаляти людину із списку “друзів”.

Відео з можливостями нової функції від Фейсбук можна переглянути тут

За словами представників компанії, це нововведення розробили спеціально для того, щоб прибрати зі своєї стрічки небажаний контент без необхідності повністю скасувати підписку на той чи інший обліковий запис.

Нова функція наразі функціонує лише в англомовній версії мережі, пише itechua.

 

ДО ТЕМИ:


Поділитися публікацією:
Теги: